Top

nasze produkty

 / Chleb lniany z puree z dyni i rozmarynem
dynia11-1

Chleb lniany z puree z dyni i rozmarynem

Świetny sposób na rozgrzanie się i pobudzenie przemiany materii – dynia i rozmaryn w chrupiącej skórce.

Przypomina smak i kolor Prowansji, a może Toskanii…?? Bez mąki pszennej, żytniej, owsianej, czy jęczmiennej, wegański, bez mleka, jaj, czy masła. bogaty w betakaroten i antyoksydanty, bez gotowych mieszanek, ani ulepszaczy, wytwarzany metodą rzemieślniczą (własnoręcznie wytwarzane puree z dyni).

Skład:

 

pulpa z pieczonej dynii,

mąka gryczana (jasna, niepalona)
mąka ryżowa,
mąka kukurydziana,
mąka ziemniaczana

zakwas gryczany
siemię lniane
rozmaryn
woda,
olej rzepakowy
sól

Szacunkowa waga 680g.

Opinie

Na razie nie ma opinii o produkcie.

Napisz pierwszą opinię o “Chleb lniany z puree z dyni i rozmarynem”