Zdarza Wam się być czasem na diecie? Bezglutenowej, wegańskiej, bezmlecznej? Czy znacie ten problem przed wyjazdem na wakacje w góry, nad morze, pod namiot, czy nad jezioro: co tam jeść przez kilka dni, żeby było smaczne i długo świeże bez lodówki, czy kuchenki? Gdzie w głuszy kupić bezglutenowe, bezmleczne pieczywo bez konserwantów lub coś zdrowego a wegańskiego, niekoniecznie przez tydzień jeść frytki?
Przedstawiamy nasz nowy produkt! Jest to chrupki chlebek bez żadnej mąki, bez konserwantów, bez cukru, tłuszczu, mleka, jaj. Dostępny w wariantach smakowych: sezamowym, z pestkami dyni, z makiem, z kminkiem, z solą morską. A może z czasem jeszcze w innym? Kwestia wyobraźni 🙂
Spoiwem ziaren, orzechów, ziół i nasion są:
- szałwia hiszpańska (CHIA), superfood, bogate źródło substancji odżywczych, kwasów omega – 3, przeciwutleniaczy i białka
- łuska babki jajowatej (PSYLLIUM) – źródło najlepszego na świecie aktywnego błonnika.