Focaccia z solą i rozmarynem | Manufaktura chleba Piekarnia bezglutenowa
Top
 

Focaccia z solą i rozmarynem

Nasza pierwsza przekąska – idealna żeby chwycić do pracy czy też cudowny dodatek do sałatek i dobrej oliwy. Świetnie się sprawdzi na pikniku.

Jej ogromnym atutem jest puszystość i zawartość wysokobiałkowej mąki z ciecierzycy. My naprawdę się o nią prawie bijemy jak wychodzi z pieca.

Udostępnij

Focaccia z solą i rozmarynem

Dostępna tylko w ŚRODY i PIĄTKI
Szacunkowa waga: 180 g

Składniki

  • mąka z ciecierzycy,
  • mąka ziemniaczana,
  • mąka z tapioki,
  • mąka ryżowa,
  • woda,
  • olej rzepakowy,
  • sól,
  • agar-agar,
  • drożdże,
  • posypka: sól i rozmaryn.