Zdarza Wam się być czasem na diecie? Bezglutenowej, wegańskiej, bezmlecznej? Czy znacie ten problem przed wyjazdem na wakacje w góry, nad morze, pod namiot, czy nad jezioro: co tam jeść przez kilka dni, żeby było smaczne i długo świeże bez lodówki, czy kuchenki? Gdzie w głuszy kupić bezglutenowe, bezmleczne pieczywo bez konserwantów lub coś zdrowego a wegańskiego, niekoniecznie przez tydzień jeść frytki?
Przedstawiamy nasz nasz nowy produkt. Jest to chrupki chlebek bez żadnej mąki, bez konserwantów, bez cukru, tłuszczu, mleka, jaj.
Spoiwem ziaren, orzechów, ziół i nasion są w nim:
- szałwia hiszpańska (CHIA), superfood, bogate źródło substancji odżywczych, kwasów omega – 3, przeciwutleniaczy i białka,
- łuska babki jajowatej (PSYLLIUM), najlepszy na świecie,naturalny, 100% błonnik