O NAS

Nazywamy się Ania i Krystyna i staramy się ze wszystkich sił, aby dostarczać Wam pyszne wypieki bez glutenu oraz inne dodatki.
Jeszcze niedawno wśród produktów bez glutenu, brakowało nam świeżego, codziennego chleba na zakwasie bez długiego terminu przydatności do spożycia, nie zafoliowanego, nie pozbawionego wyglądu i smaku oraz nie naszpikowanego “chemią”.
Dzięki naszej ciężkiej pracy wytworzyliśmy nowy, bardzo zdrowy produkt. Niezależnie od tego czy jesteście chorzy na celiakię, czy po prostu chcecie unikać przemysłowych produktów, nie tolerujecie laktozy, czy z ideologicznych powodów nie jecie nabiału, wykluczacie z menu rafinowany cukier z uwagi na cukrzycę, albo też z dbałości o linię, to nie warto rezygnować z radości, jaką kiedyś dawał Wam smak świeżego chleba, bułeczek lub ciast.


