Jak zamawiać?
Poniżej przygotowałyśmy w formie pytań i odpowiedzi informacje na temat formy zakupu naszego pieczywa.
Najlepiej jest zamówić je przez nasz sklep internetowy.
W sklepie można wybrać trzy opcje odbioru:
- U nas w punkcie na ul. Jedności Narodowej 161/163 lok. 1b,
- Możemy dostarczyć na terenie Wrocławia przy zamówieniu na min. 60 zł (ta opcja aktywuje się dopiero jak w Twoim koszyku będą produkty na kwotę powyżej 60 zł!)
- Dostawa na terenie Wrocławia i okolic za pomocą portalu fyrtel.market
- Wysyłka na terenie Polski – od razu wybierasz punkt odbioru i opłacasz swoje zamówienie.
Tak. W naszych produktach mogą znaleźć się orzeszki ziemne, inne orzechy oraz sezam. Za to na pewno nie ma glutenu 🙂
Zbieramy zamówienia do godziny 15:00.
Od poniedziałku do piątku w godzinach od 08:00 do 16:00.
Oczywiście. Codziennie mamy przygotowane wypieki z wolnej sprzedaży.
Zachęcamy do korzystania ze sklepu internetowego – przyspieszy to złożenie zamówienia, szczególnie w przypadku dostawy bądź wysyłki. Jeśli jednak wolisz zamówić w inny sposób, możesz to zrobić:
- telefonicznie pod numerem +48 794 061 865
- mailowo pod adresem zamowienia@manufakturachleba.pl.
Oczywiście. Zachęcamy do zamawiania pieczywa bezpośrednio w sklepach. Jeżeli jednak wygodniej będzie zamówić to u nas, prosimy o kontakt telefoniczny (+48 794 061 865) lub mailowy (zamowienia@manufakturachleba.pl)
Rozliczenie za wypieki odbywa się w punkcie odbioru. Cena będzie wyższa od cen podanych na naszej stronie i będzie się wahać od 14 zł do 24 zł za bochenek.
Wszystkie nasze wypieki to produkty świeże i mają 3- dniowy termin ważności. Aby „przedłużyć” ich przydatność do spożycia rekomendujemy mrożenie.
Wysyłamy nasze produkty od poniedziałku do czwartku. Oznacza to, że zamówienia złożone od środy po godzinie 15:00 do niedzieli do godziny 15:00 zostaną wysłane dopiero w poniedziałek. Wynika to po prostu z dbałości o to żeby nasze paczki nie zaległy w sortowniach i żeby produkty dotarły w jak najlepszym stanie.