Jak zamawiać?

Poniżej przygotowałyśmy w formie pytań i odpowiedzi informacje na temat formy zakupu naszego pieczywa. 

Najlepiej jest zamówić je przez nasz sklep internetowy.

W sklepie można wybrać trzy opcje odbioru:

  1. U nas w punkcie na ul. Jedności Narodowej 161/163 lok. 1b, 
  2. Możemy dostarczyć na terenie Wrocławia przy zamówieniu na min. 51 zł (ta opcja aktywuje się dopiero jak w Twoim koszyku będą produkty na kwotę powyżej 51 zł!)
  3. Wysyłka na terenie Polski - od razu wybierasz punkt odbioru i opłacasz swoje zamówienie. 

Zbieramy zamówienia do godziny 15:00. 

Od wtorku do piątku w godzinach od 10:00 do 17:00. 

Oczywiście. Codziennie mamy przygotowane wypieki z wolnej sprzedaży. 

Zachęcamy do korzystania ze sklepu internetowego - przyspieszy to złożenie zamówienia, szczególnie w przypadku dostawy bądź wysyłki. Jeśli jednak wolisz zamówić w inny sposób, możesz to zrobić:

  1. telefonicznie pod numerem +48 794 061 865
  2. mailowo pod adresem zamowienia@manufakturachleba.pl. 

Dostawy do domu są realizowane od poniedziałku do czwartku.  Na pewno po otrzymaniu zamówienia, potwierdzimy dzień dostawy. Zawsze staramy się dostawa była jak najszybciej, ale czasem nie jest to możliwe, wtedy prosimy o wyrozumiałość 🙂 

Orientacyjnie można ocenić kiedy zostanie dostarczone zamówienie wg mapki poniżej:

Zamówienia dostarczamy w godzinach od 9:00 do 12:00.  

Oczywiście. Zachęcamy do zamawiania pieczywa bezpośrednio w sklepach. Jeżeli jednak wygodniej będzie zamówić to u nas, prosimy o kontakt telefoniczny (+48 794 061 865) lub mailowy (zamowienia@manufakturachleba.pl

Rozliczenie za wypieki odbywa się w punkcie odbioru. Cena będzie wyższa od cen podanych na naszej stronie i będzie się wahać od 14 zł do 21 zł za bochenek. 

Wysyłamy nasze produkty od poniedziałku do czwartku. Oznacza to, że zamówienia złożone od środy po godzinie 15:30 do niedzieli do godziny 15:30 zostaną wysłane dopiero w poniedziałek. Wynika to po prostu z dbałości o to żeby nasze paczki nie zaległy w sortowniach i żeby produkty dotarły w jak najlepszym stanie. 

W przypadku innych pytań, zachęcamy do kontaktu.